Back
BaibaBuile

Baiba Buile

Individuālais un komandu koučs, biznesa trenere, organizāciju psiholoģe, kā arī jogas pasniedzēja. Jau vairāk kā 11 gadus nodarbojas ar dažādiem attīstības projektiem un mācībām finanšu vidē. No tiem 6 gadus Baibas galvenais uzdevums ir bijis attīstīt pārdošanas un klientu apkalpošanas kvalitāti bankā, attīstot klientu apmierinātības un apkalpošanas kvalitātes mērījumus, klientu apkalpošanas standartu, vadot apmācības, ēnojot pārdevējus un analizējot pārdošanas sarunas. Šobrīd vairāk kā 5 gadus veido dažādus attīstības projektus apdrošināšanas uzņēmumā. Baibai ir pieredze arī personālvadībā un krīzes intervencē.

Baiba ir koučinga entuziasts un palīdz cilvēkiem gan individāli, gan komandā attīstīt viņu potenciālu un veicināt mērķu sasniegšanu.  Baibai patīk izveidot un fasilitēt dažādas darbnīcas, kā piemēram ideju radīšana, risinājumu meklēšana, inovāciju veicināšana, vērtību piedāvājuma definēšana, sadarbības uzlabošana un citas. Viņa vada mācības par pārdošanu, klientu apkalpošanu, mieru un relaksāciju.

Baiba ir ieguvusi maģistra grādu organizāciju psiholoģijā Latvijas Universitātē, Profesionāla kouča sertifikātu programmā «The Art and science of Coaching» un «Hight performance team coaching» sertifikātu Erickson Coaching International. Kā arī viņa ir sertifiēta biznesa trenere, savas zināšanas ieguvusi «Standing in Contribution: A Trainer’s Training» programmā Erickson Coaching International. Viņa ir papildinājusi arī savas zināšanas profesionālās pilnveides programmā «Agile coach» Latvijas Universitātē. Baibai interesē arī apzinātības prakses, tāpēc viņa ir ieguvusi arī Jogas speciālista kvalifikāciju un «Level 3 diploma in Yoga teaching» International Diploma ITEC (London).

Baibas moto:
Cilvēkiem ir neierobežots potenciāls un laimīgs cilvēks ir tas, kurš saskata un izmanto iespējas!